www.modrica.com » Modrica portal  
Forum Chat Upisi se
Četvrtak 22:36 | Članovi: 14469 | Online: 41 | Chat: 0 | |

Google


Aktivne temeAktivne teme
Prikazi spisak korisnikaLista clanova
KalendarKalendar
ChatChat (0)
CountryCountry
PhotoPhoto
Pretrazivanje ForumaPretrazivac
PomocPomoc
RegistracijaRegistracija
Upisi seUpisi se
Online clanovi:


AFERIM! Cestitajmo im...

Ukoliko imate problema sa registracijom, slobodno se javite na email.

Registracija novog korisnika
 www.modrica.com » Modrica portal » Registracija novog korisnika

Pravila i Obicaji
Poštovanje, da biste se mogli registrirati, morate se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavajte obavijestiti Admine o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činioca] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činioca] o učinjenom. Admini imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa nedozvoljenim sadržajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim Vas, Admina i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Admini ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Ovaj forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavate sadržaj ovog foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Vaša e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz Vaš korisnički račun.

Klikom na "Slažem se..." potvrđujete da se slažete sa svim gore navedenim kao i da ćete se istog pridržavati.

Stranica otvorena za 0,055 sekundi.
All rights reserved by: © Modrica Internet, 1996-2006 - © BiH Rock, 1999-2003 - © Teslic Internet, 2000-2006